Szakdolgozóink

Ertinger Zsuzsanna

Intézetvezető főnővér, szakápoló

Mobil: +36 (70) 947-89-76

E–mail: contact@plebaniakft.com

Bemutatkozás: Egy nemes lelkű asszony, Florance Nightingale véleménye szerint meg kell nemesíteni ezt a hivatást a szenvedő betegek ezrei érdekében. Mert lehet másféle az ápolás is, olyan amelynek a lelke az odaadás. Az ápolás szent és tiszta hivatás, hiszen a szenvedőknek enyhülést, a haldoklóknak könnyebbséget, a gyógyulóknak életet ad.

Tanulmányaimat Budapesten kezdtem meg a Kanizsay Dorottya EÜ. Szakközépiskolában ahol 1987–ben sikeres érettségi és általános ápolói és asszisztensi vizsgát tettem. Első munkahelyemen az ORFI – reumatológiai osztályán ápolói munkát végeztem. Később 1989–ben Vác, Szülészet – Nőgyógyászat osztályán dolgoztam. Hat hónapos OKJ. számítógép kezelői és egy két éves OKJ. Ápolói képesítést szereztem 1999–2001. között. Jelenlegi munkahelyemen 1999.09.01–től dolgozom, Galgamácsa–Váckisújfalu körzeti nővéri feladatait látom el a Plebania KFT. alkalmazásában. Részt vettem 2007–ben egy a krónikus és nehezen gyógyuló sebek, fekélyek sebkezelő tanfolyamon és 2010–ben a „Hospice ellátás alapjai” nevű tanfolyamon.

Koza Istvánné Marika

Főnővér, Szakápoló, Házi ápolás

Mobil: +36 (30) 981–83–91

Bemutatkozás: „Az ápolás komplex tevékenység, amely foglalkozik az egyénnel, családdal és a közösséggel, egészségben és betegségben egyaránt.”Szülésznőként végeztem 1959.–ben Debrecenben. Államvizsga után kineveztek Galgamácsa körzeti szülésznőjének, három falu, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu tartozott hozzám. Miután 1960–ban megszüntették az otthonszüléseket, így körzeti nővér lettem. Később két körzetet alakítottak ki, Galgamácsa, Váckisújfalu ahol 1974–től a mai napig is a házi beteg ápolói feladatokat látom el immáron több mint 50 éve. Elsők között vettem részt „A Hospice ellátás alapjai” továbbképzésen 2000.–ben. A Veresegyház Kistérség Szociális Alapellátás keretén belül pedig az idős egyedülálló betegekért dolgozom.

Vargáné Szabó Gabriella

Védőnő, Csecsemőgondozás

Mobil: +36 (20) 411-17-83

Novákné Vankó Veronika

Szakképzett gyógytornász

Mobil: +36 (30) 380–30–45

Bemutatkozás: Novákné Vankó Veronika vagyok 3 gyönyörű gyermek anyukája. 1994.-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi egyetem zalaegerszegi tagozatán Gyógytornászként. A gyógytornát mint hivatást azért választottam, mert aktív sportolóként éreztem a mozgás jótékony hatását. Célom egészségmegőrzés, mozgásterápia és masszázs segítségével. Ha mégis bekövetkezik az egészségkárosodás, akkor ugyanezekkel az eszközökkel visszaállítsam a testi-lelki egyensúlyt.

Szakmai pályafutás: A Főiskola elvégzése óta folyamatosan fejlesztem tudásomat. 3 évig kórházi osztályon dolgoztam, ahol féloldali bénulással küzdő embereken segítettem. Gyermekeim születése után egy otthonápolási szolgálatnál helyezkedtem el, ahol jelenleg is dolgozom. Elvégeztem az alábbi tanfolyamokat:

 • McKENZIE(A,B)
 • "Agresszió kezelő tréning"
 • 3D Scoliosis terápia(Schrott)
 • Talpmasszázs tanfolyam
 • Svédmasszázs tanfolyam

Szolgáltatásaim

Kovács Bence

Gazdasági igazgató, Egészségügyi szakasszisztens

Mobil: +36 (30) 382–96–27

Dr. Kovácsné Révész Viktória

Ügyvezető igazgató, Egészségügyi szakasszisztens

Mobil: +36 (30) 685–20–91

Major Henriett

Egyéni vállalkozó

Mobil: +36 (20) 438-45-97

E–mail: majorheni88@gmail.com

Weboldal: www.szakhatosagi.hu

Bemutatkozás: Major Henriett, egyéni vállalkozó vagyok. Ezenkívül két gyermekes anyuka.
Vállalkozásom fő irányai:

 • HACCP rendszer kiépítés
 • Tűzvédelem
 • Munkavédelem
 • Fertőtlenítést (covid 19 után erősebben javasolt)
 • Érintésvédelem
 • Rágcsálóírtást
 • Szoftveres megoldásokat amik lehetővé teszik az érintkezésmentes
  ügyfél forgalmat (DIME)
 • Laboratóriumi vizsgálatok
 • Kötelező oktatások

Áraimat úgy alakítottam hogy a legjobb munkát végezzem, de reális áron.
Áfa mentes számlát adok az elkészült munkáról.
Dr. Kovács Sándorra hivatkozva extra kedvezmény áraimból!

Lejárt a jogosítványa?

Újítsa meg nálunk!